Elämykselliset ERÄTAIKA-messut Kuopiossa

Näytteilleasettajat,Uutiset

Tule ERÄTAIKA 2024 -messuille, Itä-Suomen odotetuimpaan erä- ja retkeilytapahtumaan, joka järjestetään Kuopiossa Sorsasalon raviradalla 26.-28.4.2024. Haluamme kutsua sinut näytteilleasettajaksi luomaan tapahtumasta unohtumattoman kokemuksen niin itsellesi kuin messuvieraillemme.

Miksi olla mukana?

ERÄTAIKA 2024 -messut houkuttelevat yhteen laajan yleisön, joka etsii uusia tuotteita, palveluita ja elämyksiä metsästys-, kalastus- sekä erä- ja retkeilymaailmasta.

Odotamme jälleen runsasta kävijämäärää. Edellisillä messuilla lunastettiin noin 24.000 pääsylippua. ERÄTAIKA-messut tunnetaan hyvin Itä- ja Keski-Suomen eräharrastajapiireissä ja näitä messuja alan harrastajat odottavat. Tapahtuma yhdistää hienosti intohimoiset eränkävijät, luonnosta nauttijat ja koiraharrastajat.


Mitä me tarjoamme

ERÄTAIKA 2024 -messut eivät ole nyt pelkästään tuote-esittelyä – siellä voi kokeilla, testata ja kokea itse. Näytteilleasettajilla on mahdollisuus esitellä tuotteitaan toiminnallisilla alueilla luonnonmukaisessa ympäristössä. Saat ainutlaatuisia kohtaamisia messuvieraiden kanssa myös tuotteiden luonnollisessa miljöössä.

Luonnonmukaisessa ympäristössä tuote-esittelyt ja mallin testaamiset auttavat messuvieraita tekemään ostopäätöksen ja heille muodostuu parempi mielikuva tuotteesta. Samalla kävijä saan unohtumattoman messuelämyksen.

Millaisia toiminta-alueita me tarjoamme näytteilleasettajille ja messuvieraille?

Ampumarata

Metsästäjät ja ammunnasta kiinnostuneet voivat kokeilla messuille rakennettavalla ampumaradalla näytteilleasettajien valitsemia asemalleja. Haluatko tuoda omasi kokeiltavaksi? Voit varata ajan omille tuotteille, ja esitellä niitä halukkaille.

*Varaa koeammunta-aika ilmoittautumisen yhteydessä täältä.

Huom. ampumaradan turvallisuudesta pitää huolen siihen rakennettu ympäristö ja tehtävään koulutettu henkilöstö.

Kalastajien lampi

Messualueella on myös aito lampi, jossa kalastajat voivat kokeilla onneaan lohen pyynnissä. Luonnonmukaisessa ympäristössä voi myös testauttaa esim. vieheitä, vapoja ja kaikuluotaimia sekä esitellä veneitä ja laitureita. Haluaisitko sinä esitellä ja tuoda kalastusvälineet testattavaksi?

*Varaa testaustila lammelta ilmoittautumisen yhteydessä täältä.

Mönkijä- ja fillariradat

Vauhdikkaimmille vieraille rakennetaan mönkijärata, johon näytteilleasettajat voivat tuoda koeajoon oman mönkijämallin. Myös pyörille on varattu oma ajorata, jossa asiakkaat saavat kokeilla uusimpia pyörämalleja käytännössä. Voit tuoda omat mallisi mukaan testiin.

*Ilmoita mönkijät ja pyörät testaukseen ilmoittautumisen yhteydessä täältä.


Omat näyttelyosastot

Tuotteita esitellään ja myydään tutusti sisätiloissa, mutta myös suurissa telttahalleissa, joita rakennetaan kolme lähelle sisääntuloa. Näiden lisäksi messualueelle varataan runsaasti tilaa ulko-osastoille ja ihmisten liikkumiselle. Koko messu alueen pinta-ala on 17 ha.

*Katso oheisesta kartasta, missä esittelyalueet sijaitsevat: klikkaa karttaan.

Sähköt ja valot vedetään jokaiseen telttahalliin ja ne tilataan osastolle jo tilavarauksen yhteydessä. Osastojen rakentamisessa auttaa tutusti Messujentekijät, he varustavat osastosi tarpeittesi mukaan. Pyydä tarjous osastosuunnittelusta ja/tai rakentamisesta suoraan Messujentekijöiltä: info@messujentekijat.fi tai soita puh. +358 10 231 8000.

Voit osallistua tapahtuman ohjelmaan ja järjestää esityksiä, kilpailuja tai muita aktiviteetteja myös varaamallasi osastolla. Elämyksellisyys ja toiminnallisuus omalla osastolla lisäävät sen vetovoimaa.
Myös toiminnallisille alueille ja esiintymislavalle näytteilleasettaja voi varata oman ohjelma-ajan, joita kuulutetaan koko päivän messuspiikkauksissa.

Ilmoittaudu messuille pikaisesti

Kaikki ilmoittautuneet näytteilleasettajat tulevat näkyville savoneramessut.fi -sivustolle helmikuun aikana. Ilmoittaudu mukaan viimeistään tammikuun loppuun mennessä.

HUOM! Joulukuun loppuun mennessä tilan varanneille myydään osasto vielä vuoden 2023 hinnoilla. Hinnat muuttuvat 1/2024. Varaa paikkasi täältä.


Pidämme huolta näytteilleasettajistamme

Olemme sopineet näytteilleasettajille edullisen majoitustarjouksen lähelle messualuetta viihtyisään ja virkistävään Kylpylä-hotelli Kunnonpaikkaan. Tarjoushuoneita on rajoitettu määrä, joten varaa huoneet mahdollisimman varhain. Hinnat sisältävät hotelliaamiaisen lisäksi kylpylän sekä kuntosalin vapaan käytön. Kunnonpaikassa on myös maksuton pysäköinti. Katso tarjoushinnat täältä.

Varaa tarjousmajoitus suoraan Kylpylä-hotelli Kunnonpaikasta: myynti@kunnonpaikka.com. Mainitse varauksen yhteydessä ERÄTAIKA 2024 -osastosi nimi ja numero.

ERÄTAIKA 2024 -messut mahdollistavat erinomaisesti verkostoitumisen ja uusien liikesuhteiden luomisen. Kohtaa alan ammattilaisia ja toisia näytteilleasettajia omassa näytteilleasettajaillassa Ravintola Ravimestarissa. Raviradan päähallissa A-oikeudella oleva Ravintola Ravimestari tarjoaa mukavan ympäristön myös maukkaille lounastapaamisille jokaisena messupäivänä.

Tervetuloa luomaan omasta osastostasi sekä
ERÄTAIKA 2024 -messuista unohtumaton ERÄMAAILMA!

Ilmoittaudu mukaan ja varaa oma osastosi Savon Erämessujen verkkosivujen lomakkeella.

Elämyksellisin ERÄTAIKA-terveisin,

Tapio Multasuo
Messupäällikkö
Puh. +358400285 668
tapio.multasuo@savoneramessut.fi