Video: Willen kalastuksen alkutaival

Ohjelma,Uutiset

ERÄTAIKA 2022 -messujen suojelija Wille Riekkinen muistelee syksyisellä metsästysreissulla, kuinka hänestä tuli innokas kalastaja – entä missä on hänen hyvä marjapaikka? Valintaan saattoi auttaa rakkaan äidin oveluus. Katsopa Willen hauska tarina oheiselta videolta.

 

Luonnossaliikkujan messut

Kuten Willekin videolla mainitsee, on nuoret ja lapset hyvä opastaa luontoon jo nuorena. Messuilla koet mukavan tunnelman yhdessä koko perheellä ja voit valmistautua kesän luontoretkiin hyvillä hankinnoilla.

Nyt näytteilleasettajilla onkin kattava valikoima monenlaisia tuotteita esiteltävänä ja kokeiltavana niin kalastajalle, metsästäjälle kuin luonnossa liikkuvalle. Katso mieleisiä tuotteita ja näytteilleasettajia kotisivuiltamme täältä >>.

 

Messuilla viihtyy koko perhe

Koko ERÄTAIKA-viikonlopun ohjelmaa on tarjolla niin aikuisille, miehille, naisille kuin lapsille, mutta etenkin sunnuntaina perinteisen messuohjelman lisäksi on muistettu äitejä ja perheen pienimpiä. Tutustu messuohjelmaan tarkemmin sivuiltamme täältä >>.

 

Osta liput koko perheelle ennakkoon

Oikeassa reunassa olevasta lippukaupasta hankit näppärästi liput ennakkoon koko perheelle. Ennakkoliput ovat edullisemmat, mutta myös nopeuttavat messualueelle pääsyä, kun ei tarvitse odottaa perheen pienimpien kanssa pitkissä lipunmyyntijonoissa.

Tervetuloa viihtymään ERÄTAIKA-messuille!

Uusimmat uutiset

Uutisten aiheet (kategoriat)