Uusi messupäällikkö Tapio

Uutiset

Olen Erätaika-messujen uusi messupäällikkö Tapio Multasuo. Olen ollut noin kymmenen vuotta yrittäjänä jäätyäni eläkkeelle puolustusvoimien virasta 2010.

Harrastan metsästystä, kalastusta ja kaikkea muuta retkeilyyn ja patikointiin liittyvää. Syksyisin mukanani on yleensä sienikori tai marjanpoimuri. Metsästyksen aloitin noin 50 vuotta sitten. Metsästin ensin pienriistaa, ja nyt hirvikoiran hankkimisen myötä pääsääntöisesti hirveä. Olen aktiivisesti mukana toiminnanohjaajana kahdessa riistanhoitoyhdistyksessä. Joten kaikki eräilyyn, retkeilyyn, riistanhoitoon ja luontoon liittyvät asiat ovat lähellä sydäntäni.
Pidän säännöllisesti Riistaveden koululla eräkursseja 8-9-luokkalaisille, ja niissä aihealueina ovat metsästys, riistanhoito ja perhonsidonta.

Erämessut saatetaan mieltää nimensä mukaisesti eränkäyntiin liittyväksi asiaksi. Itse suhtaudun asiaan laajemmin ja siksi otan Erätaika 2022 – messutapahtumaan mukaan myös luonnossa retkeilyn, vaelluksen sekä patikoinnin kaikkine varusteineen.

Tulevat Erätaika 2022 -messut ovat toukokuussa 2022 äitienpäiväviikonloppuna, joten äidin tärkeä rooli tullaan tuolloin huomioimaan. Sunnuntai-iltapäivällä on ohjelmaa koko perheelle, lapsille ja vanhemmille on suunniteltu omat ohjelmat. Vanhemmat voivat halutessaan rentoutua hyvän musiikin parissa sekä tutustua rauhassa näytteilleasettajien tuotteisiin.

Valitettavasti jouduimme perumaan vuoden 2020 messut, joten tehdään yhdessä Erätaika 2022 -messuista mieleenpainuvan mukava tapahtuma.

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhat näytteilleasettajat tapahtumaan mukaan. Uusituilta nettisivuilta löytyy yhteydenottolomake, jolla voitte olla yhteydessä sekä messupäällikköön että messutiimiin. Tavataan Erätaika 2022 -messuilla Kuopiossa!

Tapio Multasuo

Uusimmat uutiset

Uutisten aiheet (kategoriat)