Terveysturvalliset ERÄTAIKA-messut!

Erämessut tiedottaa,Uutiset

Savon Erämessut haluaa huolehtia ERÄTAIKA-messujen terveysturvallisuudesta ja huomioida AVI:n Itä-Suomen aluehallintoviraston ohjeistuksen tapahtuman järjestäjille.

Suosittelemme messuvieraille ja näytteilleasettajille maskin ja käsidesin käyttöä. Messujen aikana Kuopio-hallissa on myynnissä kasvomaskeja heti sisäänkäynnin läheisyydessä. Käsidesiä on vapaasti saatavilla sisään- ja uloskäyntien yhteydessä olevista automaateista. Näytteilleasettajia ja ravintolahenkilökuntaa on myös ohjeistettu pitämään esillä käsidesiä omilla esittelypisteillä sekä kahviloissa ja ravintoloissa.

Erätaika-messuilla näytteilleasettajat on sijoitettu väljemmin ja messuvieraille on jätetty aikaisempaa reilummin tilaa käytäville liikkua. Näin haluamme vähentää ruuhkaa ja mahdollistaa turvallisemman osallistumisen.

Kiinnitämme huomiota myös siisteyteen ja etenkin Kuopio-hallin yleisten tilojen tarttumapintojen kuten wc:n ja kaiteiden puhtauteen.

Tehdään yhdessä terveet erämessut. Sairastuneena kannattaa jäädä kotiin lepäämään. Jos olet saanut koronatartunnan, lepääthän vähintään viisi päivää oireiden alkamisesta ennen messuille saapumista.

Me Savon Erämessuilla haluamme järjestää parhaat mahdolliset ERÄTAIKA-messut niin näytteilleasettajille kuin messuvieraille. Seuraamme aktiivisesti AVI:n ohjeistusta ja tiedotamme niistä tarvittaessa.

Tervetuloa luottavaisesti ERÄTAIKA-messuille!

Savon Erämessujen hallitus

Uusimmat uutiset

Uutisten aiheet (kategoriat)