Miksi ostaa, kun voi vuokrata?

Uutiset,Yhteistyökumppanit

Kevät muuttuu kesäksi ja jos aikeissanne on kenties täyttää Niiralan Monttu tai kaivella tori taas kuopalle, suosittelemme varaamaan maanrakennuskaluston kesän kovimpiin urakoihin heti. Suosituimmat koneet viedään käsistä ja alkuvuosi lupailee kiireisiä kesäkuukausia. Toimimalla nopeasti varmistatte työrauhan työmaallenne.

Koneiden ja laitteiden vuokrauksen yhteydessä opastamme sinut aina alkuun. Jos kuitenkin menee sormi suuhun kaivinkoneen kanssa, katso oheiselta videolta, miten Panu opettaa Ilja Teppoa kaivurin saloihin. Hyvinhän se alkaa sujua ja sora lentää! Se ei lopulta ole rakettitiedettä, eikä kaivinkonetiedettä.

 

 

Riittävän pieni suureen laatuun

Konevuokraamo Vatupassin yli tuhannen nimikkeen kalustolistalta löytyy kaikki tarvittava maanrakennukseen ja -tiivistykseen. Vatupassi tarjoaa vuokralle taatusti toimivat ja priimakuntoon viritetyt kaivinkoneet, kuormaajat, kurottajat, jyrät, maantiivistimet, trukit, dumpperit ja joka sortin lisälaitteet. Laajan maahantuojaverkostomme avulla löydämme taatusti ratkaisun tarpeisiinne.

“Meidän mielestämme on turhaa ostaa itselle kalliita koneita ja mottomme onkin “Miksi ostaa kun voi vuokrata”.  Meille tärkeää on, että meidän vehkeet on aina huollettu ja putsattu, jotta sinulla olisi mahdollisimman mutkaton ja miellyttävä käyttökokemus.“ Vaikka Vatupassi onkin pieni yritys, kapasiteettia silti löytyy. Kylillä ja huoltoaseman kahvilassa puhuvat, että rikkoutuneen laitteen tilalle on saatu toimiva tuote jopa puolessa tunnissa.

Mikä Vatupassi?

Konevuokraamo Vatupassi on perheyritys, joka toimii Joensuussa, Jyväskylässä, Kuopiossa, Nurmeksessa ja Oulussa. Emme ole Suomen suurin konevuokraamo, mutta haluamme olla paras. Meidät on myös valittu Euroopan parhaaksi konevuokraamoksi kesällä 2020 ja tätä titteliä kannamme suurella ylpeydellä. Vaikka Vatupassi vuokraakin koneita, ja listoilta löytyy yli tuhat erilaista vuokrattavaa vehjettä, meille tärkeintä on kuitenkin ihmiset – asiakkaat ja työntekijät. Ei ne koneet, vaan ihmiset!

“Haluamme toimia vastuullisesti olipa kyse sitten ihmisestä, ympäröivästä luonnosta tai yhteiskunnasta. Ratkaisevia ovat teot, eivät sanat. Kehitämme jatkuvasti ympäristöohjelmaamme, huolehdimme työntekijöistämme ja tuemme urheilua ja kulttuuria.”

Vatupassilla tehdään asialliset hommat tosissaan, mutta muuten huuli lentää ja tunnelma on rento. Hierarkioita välttelevässä yrityksessä ei pomoteta eikä pokkuroida. Huumori ja hyvä henki ulottuu parhaimmillaan myös käyttöohjeisiin. Vaikka koneet ovatkin raskaita, ei mielen tarvitse olla!

Varaa työkoneet kesäksi

Älä pohdiskele enää pidempään, vaan varaa koneet työmaalle saman tien. Aluemyyntipäällikkömme Juha kertoo mielellään lisää konevuokrauksesta ja laittaa teille sopivaa kalustoa varaukseen. Juhan saa kiinni alla olevista yhteystiedoista.

Pohjois-Savon aluemyyntipäällikkö Juha Komulainen, 050 581 5838, juha.komulainen@vatupassi.fi.

Tutustu Vatupassiin lisää osoitteessa: www.vatupassi.fi

Kuopion toimipiste

Osoite: Kartanonkatu 9, 70780 Kuopio
Puhelin: 017 282 8925
https://www.vatupassi.fi/yhteystiedot/kuopio

 

Olemme Savon Erämessujen yhteistyökumppani ja toimitamme ERÄTAIKA 2022 -messuille sammuttimia, kaapelisuojia, kontteja, varastoja, ulkoalueen rakenteita ja vaikka mitä muuta!

Tulehan sinäkin messuille! Lippuja saa kuulema ennakkoon edullisemmin tuosta viereisestä ”OSTA LIPUT TÄSTÄ” -painikkeesta. Nähdään messuilla!

Uusimmat uutiset

Uutisten aiheet (kategoriat)