Metsästäjän ja urheiluampujan palvelija

Näytteilleasettajat

Teuvo Louhisola Oy on vuodesta 1957 toiminut metsästys- ja urheiluaseiden sekä ampumaurheilu- ja erätarvikkeiden maahantuontiyritys. Olemme Suomen ainoa virallinen maahantuoja seuraaville tuotemerkeille: Benelli, Trijicon, Steyr Arms, Toni Systems, FrogLube, Real Avid ja Lifesaver. Maahantuomiamme tuotteita myyvät aseliikkeet ja tavaratalojen eräosastot kautta maan. Palveluvalikoimaamme kuuluvat myös maahantuomiemme asemerkkien asehuollot sekä elämys- ja koulutustilaisuuksien järjestäminen.

Ominaisuudet ja laatu edellä

Asesopivuus, muokattavuus, edistykselliset teknologiat ja laatu ovat adjektiiveja, joita Benelli haulikoista ja kivääreistä kerrottaessa käytetään. Erätaika messuilla on erinomainen mahdollisuus tutustua Benelli tuotteiden tuotevalikoimaan ja perehtyä asesopivuuteen osastollamme. Esillä osastollamme on suuri määrä vuosien 2021 ja 2022 Benelli-uutuuksia metsästäjille ja urheiluampujille.

 

Benelli Lupo, Benellin ensimmäinen pulttilukkoinen kivääri esiteltiin 2021.

 

Myös muut edustamamme tuotemerkit ovat osastollamme esillä.

Muutamana nostona mm. Stayerin ja Life Saverin tuotteet:

Steyerin upea puutukkinen Monobloc-kivääri.

Life Saver -vedenpuhdistimet

 

 

 

 

 

 

 

 

Tervetuloa osastollemme!
Team Teuvo Louhisola Oy

https://www.teuvolouhisola.fi/fi

 

Tule messuille katsomaan ja kokeilemaan itse. Messuliput saat edullisemmin ennakkoon Savon Erämessujen lippukaupasta oikealla olevasta painikkeesta.
Nähdään ERÄTAIKA-messuilla!

Uusimmat uutiset

Uutisten aiheet (kategoriat)