ERÄTAIKA 2022 -messuilla ohjelmaa koko perheelle

Ohjelma,Uutiset

ERÄTAIKA-messuilla Kuopio-hallissa 6.-8.5.2022 on luvassa lupsakkaa ohjelmaa koko perheelle: rennonletkeää spiikkausta, musiikkia ikivihreistä covereihin, näytteilleasettajien tietoiskuja eikä perheen pienimpiäkään ole unohdettu. 

 


ERÄTAIKA-messut juontaa KalPa-peleistäkin tuttu ääni, Kuopion komediafestivaali-isäntä ja seremoniamestari Juha Jylhäsalmi. Nyt on messuilla sellainen mies mikissä, ettei puheesta tule puutetta! 

 

Kuva: Seppo Aho

Musiikista puolestaan vastaa vuoden 2019 tangokuningas Johannes Vatjus – aarioitakin laulava metsästäjä ja kalastaja. ERÄTAIKA-messuilla kuulemme cover-kappaleita viimeisiltä vuosikymmeniltä Vatjusta säestävän Vetonaula-orkesterin johdolla. Tanssijalkaa saa vipattaa Vatjuksen & Vetonaulan musiikin soidessa!

 

Ja jos haluat kuulla lempikappaleesi, ei muuta kuin pyydä ME-hanuristi Anssi K. Laitista soittamaan se sinulle. Muun ohjelman lomassa Anssi kiertää messualueella ja esittää näytteilleasettajien ja messuvieraiden toivekappaleita. 

 

Luonto on MisseKissalle tärkeä asia. Hän tykkää liikkua luonnossa, tutkia luonnon ihmeitä ja voi, että kuinka iloiseksi hän tuleekaan, kun saa nauttia eväsleipiä ja emon tekemää marjamehua luonnon helmassa. ERÄTAIKA-messuilla kuullaan lauantaina ja sunnuntaina tarinoita MisseKissan luontoretkistä, lauletaan ja leikitään.

Pomppulinnaan pääsee hyppimään vaikka joka päivä ja jos lapset tykkäävät poneista, niin messuille kannattaa suunnata jo perjantaina, kun ulkoalueella on shetlannin poneja esitteylyssä. 

Sunnuntaina, etenkin äidit, voivat nauttia hemmottelusta, sillä klo 12-15 luvassa on non-stoppina niska-hartia hierontaa. Heimosen Puutarhakin onnittelee iltapäivällä 250 ensimmäistä äitiä orvokilla. Yllätysohjelman varalta sunnuntaina ERÄTAIKA-messuilla kannattaa olla kuulolla!

 

Ja koska ERÄTAIKA-messut ovat etenkin metsästäjän, kalastajan ja luonnossaliikkujan messut, on näytteilleasettajien osastoilla luvassa paljon omaa hyödyllistä ja tärkeää ohjelmaa, joista juontaja Jylhänsalmi kuuluttaa päivän mittaan. 

Lisää tietoa messuille mukaan tulleista näytteilleasettajista löytyy näytteilleasettajaluettelostamme.

 

SUNNUNTAINA HYVÄNTEKEVÄISYYSHUUTOKAUPPA

Kuva: Kalle Pernu

ERÄTAIKA-messut päättää sunnuntaina hyväntekeväisyyshuutokauppa, jonka nuijii vauhdikkaasti tv:stäkin tuttu meklari Aki Palsanmäki puolisonsa Helin kera. Huutokauppaan on tulossa näytteilleasettajien tuotteita. Tuotto lahjoitetaan Kuopion yliopistollisen sairaalan lasten psykiatrian akuuttiosastolle. Tule sinäkin tekemään hyödyllisiä ostoksia ja samalla hyvää! 

 

Löydät tarkemman ERÄTAIKA-messujen sisällön päiväkohtaisesta ohjelmasta.

Tervetuloa viihtymään ERÄTAIKA-messuille koko perheellä!

Uusimmat uutiset

Uutisten aiheet (kategoriat)